یکی از عملکردهای NO ارسال سیگنال به شریان ها برای استراحت است که مقاومت در برابر جریان خون را کاهش می دهد و در نتیجه فشار خون را کاهش می دهد.
بسیاری از مطالعات کنترل شده نشان می دهد که کاکائو و شکلات ایرانی تلخ می توانند جریان خون را بهبود بخشند و فشار خون را کاهش دهند، اگرچه اثرات آن معمولاً خفیف است.
با این حال، یک مطالعه در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 و فشار خون بالا هیچ تاثیری نشان نداد، بنابراین این را با یک دانه نمک مصرف کنید.
این امکان وجود دارد که افرادی که در حال حاضر تحت درمان فشار خون بالا قرار میگیرند، از افزودن فلاوانولهای کاکائو به رژیم غذایی خود سود بیشتری نبرند.
ترکیبات زیست فعال موجود در کاکائو ممکن است جریان خون را در شریان ها بهبود بخشد و باعث کاهش اندک اما از نظر آماری قابل توجهی در فشار خون شود.
HDL را بالا می برد و از LDL در برابر اکسیداسیون محافظت می کند. مصرف شکلات تلخ می تواند چندین عامل خطر مهم برای بیماری قلبی را بهبود بخشد. ممکن است در برابر کلسترول بالا محافظت کند.
در یک مطالعه کوچک، مصرف شکلات تلخ همراه با فلاوانول لیکوپن به طور قابل توجهی سطوح کلسترول تام، کلسترول LDL (“بد”) و تری گلیسیرید را کاهش می دهد.
برخی از اشکال کلسترول LDL بیشتر احتمال دارد اکسید شوند، که اگر با رادیکال های آزاد در بدن شما واکنش نشان دهند، اتفاق می افتد. اکسیداسیون باعث می شود ذرات LDL خود واکنش نشان دهند
کاملا منطقی است که کاکائو اشکال مستعد اکسیداسیون LDL را کاهش می دهد. این حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان قوی است که آن را وارد جریان خون می کند و از لیپوپروتئین ها در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کند.
فلاوانول های موجود در شکلات تلخ همچنین می توانند مقاومت به انسولین را کاهش دهند، که یکی دیگر از عوامل خطر رایج برای بیماری هایی مانند بیماری قلبی و دیابت است.
با این حال، شکلات تلخ حاوی قند نیز هست که می تواند تاثیر معکوس داشته باشد.
شکلات تلخ چندین عامل خطر مهم بیماری را بهبود می بخشد. LDL مستعد اکسیداسیون را کاهش می دهد و حساسیت به انسولین را بهبود می بخشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.