پودر هل اکبر بنفش یک کیلویی خشک شده و دانههای هل آسیاب شده است. پودرهای هل که تمام غلافها را در آسیاب میکنند معمولاً کیفیت پایینتری دارند.
از آنجایی که بیشتر اسانسهای معطر هل در دانهها وجود دارد، پس از آسیاب کردن، قدرت خود را نسبتاً سریع از دست میدهند، بنابراین بهتر است از آن تا حد امکان نزدیک به تاریخ خرید استفاده کنید.
ترکیبات ادویه ای که از هل استفاده می کنند. از آنجایی که هل با چیزهایی مانند دارچین و میخک خوب بازی می کند، هم در گارام ماسالا و هم در چای ماسالا وجود دارد.
دو ترکیب ادویه قابل تنظیم که نقش بسیار ارزشمندی در روز به روز در آشپزخانه های هندی دارند، اما در هفت ادویه مراکشی نیز ظاهر می شود. مخلوط، مقداری خمیر کاری تایلندی، بهارات لبنان و قهوه ترک.
دستور العمل های شیرین و خوش طعمی که از هل استفاده می شود
هر دو نوع هل در غذاهای شور و شیرین از غذاهای خاورمیانه تا اسکاندیناوی استفاده می شود.
شیرین. می دانید با هل چه چیزی عالی است؟ پای سیب، یا یک گالت میوه هسته دار: یک یا دو قاشق چای خوری هل به غذای بعدی خود اضافه کنید.پر کردن میوه ادویه دار برای افزودن شخصیت و بریدن هر شیرینی سنگین.
نان شیرین سوئدی، kardemmummbullar یا پولای فنلاندی هر دو محصولات پخته شده با دانههای هل هستند که به طرز لذت بخشی زیر دندان خرد میشوند و شفافیت گرم و طعمدار روی کام ایجاد میکنند.
مرزه. مانند زیره، دانههای هل را گاهی برای اثر معطر در سراسر برنج باسماتی گرم میپاشند و به شکل گارام ماسالا به بیشتر کاریها اضافه میکنند. در کره از هل با آلوهای نارس و چوب صندل در چایی به نام jeho-tang استفاده می شود.
این یک افزودنی غیرمنتظره به مارینادها است، به خصوص برای گوشت هایی مانند گوشت بره. دستور غذای کامل بره سرآشپز گوردون رمزی را در اینجا بیابید.
فواید هل برای سلامتی، در حالی که در طب چینی و آیورودا در زبان عامیانه به عنوان خوشبو کننده نفس و کمک به هضم غذا شناخته می شود، خواص هل برای سلامتی به دلیل سطوح بالای منیزیم موجود در آن به کاهش فشار خون و مدیریت قند خون کمک می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.