برنج چمپا و کامفیروز تاثیر بسزایی در حفظ سلامت محیط زیست دارند

برنج چمپا، تصفیه و فرآوری  شده که پس از برداشت بر کیفیت برنج، از جمله بحث در مورد فناوری‌های سبز و اثرات زیست‌محیطی می باشد.

مدرسان گریفیث آتونگولو، دانشیار مهندسی فرآوری غلات در علوم غذایی و مدیر موقت UARPP هستند.

پل کونس، استاد فیزیولوژی برنج در گروه علوم زراعی، خاک و محیط زیست؛ اندی پروکتور، استاد دانشگاه ممتاز شیمی لیپید در علوم غذایی؛ Han-Seok Seo، دانشیار علوم حسی در علوم غذایی؛ و یا جین وانگ، استاد شیمی کربوهیدرات در علوم غذایی. این دوره کوتاه در دانشگاه گراتس توسط پروفسور آنتون هوبر هماهنگ می شود.

پراکتور گفت: “امید است که این سرمایه گذاری باعث تشویق تبادل دانشجوی علوم غذایی و مهندسی غذا بین دانشگاه های گراتس و دانشگاه آرکانزاس شود.

به ویژه، ما امیدواریم که دانشجویان گراتس جذب شوند تا یک ترم را برای انجام تحقیقات برنج کامفیروز در فایتویل بگذرانند.

دانشجویان بلژیکی از دانشگاه جنت به طور مرتب از U of A بازدید می کنند تا تحقیقات علوم غذایی را با دانشکده علوم غذایی انجام دهند و ما امیدواریم که اتریشی را جذب کنیم.

دانشجویان نیز در این تبادل شرکت کنند.”

توسعه این دوره کوتاه به دنبال سفری به گراتس در سال 2019 توسط آتونگولو، پروکتور و لوک هاوارد، استاد شیمی مواد غذایی در علوم غذایی انجام می شود.

برنج

دپارتمان علوم غذایی، کالج Bumpers و U of A سابقه همکاری با دانشکده گراتس را از سال 2004 دارند، زمانی که پراکتور دو برنامه فدرال آتلانتیس (2004-13) را که شامل تبادل دانشجوی گراتس بود، هدایت کرد.

او همکاری خود را در طول دوره تعطیلات فولبرایت-اتریش با پروفسور اریش لایتنر در دانشگاه فنی گراتس گسترش داد، زمانی که این زوج یک دوره کوتاه تابستانی بین‌المللی سالانه ایجاد کردند.

پاییز گذشته، لایتنر یک دوره کوتاه تجزیه و تحلیل علوم غذایی با Seo در پردیس U of A ترتیب داد.

برنامه فرآوری برنج کامفیروزی تحقیقات پایه و کاربردی را برای بهبود کارایی و اثربخشی عملیات پردازش فعلی انجام می دهد و همچنین اطلاعاتی را برای استفاده در توسعه محصولات و فرآیندهای جدید ارائه می دهد.

برنج کامفیروزی چیست و چگونه شکل می گیرد؟ هدف UARPP افزایش کیفیت و ارزش برنج و محصولات برنج است. دامنه تحقیق از مشخصه‌های دارایی در زمان برداشت تا ارزیابی ترجیحات مصرف‌کننده برنج فرآوری‌شده متغیر است.

مناطق مورد تاکید عبارتند از: خصوصیات قبل از برداشت، خشک کردن، ذخیره سازی، آسیاب، ارزیابی کیفیت، شیمی غلات و تجزیه و تحلیل حسی برنج و محصولات برنج.

  • منابع:
    1. U of A Rice Processing Program Offering Short Course to Graz Students in Austria
  • تبلیغات: 
  1. روش های چگونگی میلیلردر شدن در سه ثانیه
  2. با مصرف هویج روزانه 1 کیلو وزن خود را کاهش دهید!
  3. انتخاب فرش مناسب برای سلامت کودکانمان
  4. با مصرف سیب به جنگ چاقی بروید

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.