خوردن عسل ارگانیک گون موهایتان را به رنگ طلا در می آورد

بدانید عسل ارگانیک گون در درک، ترکیب و کیفیت آن بر اساس منشاء گیاهی و روش های فرآوری متفاوت است.

مطالعات تنوع ترکیبی مبتنی بر منشاء را در بین نمونه‌های عسل برخی از عسل‌های غیر ارگانیک و ارگانیک از Apis mellifera هنگام بررسی دقیق بر اساس رنگ، رطوبت، فعالیت آب، هیدروکسی متیل فورفورال، شاخص دیاستاز، خاکستر، کل قندها، pH، اسیدیته، کاهش قند، ساکارز، ویسکوزیته و هدایت الکتریکی.

نمونه های متعدد از مکان های مختلف در جمهوری چک، زمانی که با استفاده از یک اسپکتروفتومتر برای حضور و مقدار فلاونول ها، پلی فنل کل، فلاونوئیدها و 3’،4′-dihydroxyflavones تجزیه و تحلیل شدند.

سایر آنتی اکسیدان های اصلی، اختلاف زیادی را در نسبت آنتی اکسیدانی فنلی خود نشان دادند. اینها توسط کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) با آشکارساز آرایه دیودی (DAD) و کروماتوگرافی گازی  طیف سنجی جرمی (GC-MS) شناسایی شدند.

عسل

به طور متوسط، کل فلاونوئیدهای 0.66 میلی گرم معادل کوئرستین / 100 گرم و 11.02 میلی گرم معادل اسید گالیک / 100 گرم، 3’،4′-دی هیدروکسی فلاون ها و فلا-ونول های 4.31 میکروگرم اتیل اکسال در هر 100 گرم یافت شد.

مقدمه بسیار واکنش پذیر در ایجاد محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته، با HPLC از عسل Manuka بدست آمده از نیوزلند جدا و شناسایی شد. این کسری فعالیت ضد باکتریایی قوی غیر پراکسیدی از خود نشان داد.

غلظت متیل گلیوکسال در نمونه‌های عسل غیر مانوکا و مانوکا مستقیماً شناسایی شد و با مقادیر حاصل از مشتقات استاندارد O-phenylenediamine که بین 38 تا 828 میلی‌گرم بر کیلوگرم متغیر بود، در تضاد قرار گرفت.

همانطور که قبلاً ذکر شد، عسل یک مخروط چسبناک است. کنسانتره انبوهی از قندها مانند فروکتوز (38%) و گلوکز (31%). همچنین حاوی بسیاری از پروتئین‌ها، مواد معدنی، ویتامین‌ها، آنزیم‌ها، اسیدهای آمینه آزاد فلاونوئیدها و پلی‌فنول‌ها است که برای عملکرد بیولوژیکی آن ضروری است.

عسل باعث کاهش گلوکز خون می شود. سطح فروکتوزامین و هموگلوبین گلیکوزیله سرم و دارای خواص ضد باکتریایی به دلیل پراکسید هیدروژن و فاکتورهای غیر پراکسید مانند متیل گلیوکسال، فلاونوئیدها و پپتید دفنسین-1 است.

روش ماتوگرافی با تشخیص ضریب شکست نشان داد که قندهای مختلفی از قبیل فروکتوز، گلوکز، ساکاروز و سایر مواد موجود در عسل وجود دارد. مطالعه جنبشی نشان داد که تغییر بر اساس زمان در نسبت فروکتوز به گلوکز در دمای 80 درجه سانتیگراد قابل توجه نیست.

مطالعه کروماتوگرافی گازی دیگری که بر روی محتوای الیگوساک-کارید هفت عسل تک گل بید انجام شد، وجود تورانوز، ترهالوز، پالاتینوز، سلوبیوز، رافینوز، فروکتوز ساکارز، ایزومالتوز، پان اوز، مالتوز و گلوکز را در آن نشان داد. مقا

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.