خیارشور شیلتون را خیلی ها دوست دارند. اما آیا آنها مفید هستند؟ در مورد جوانب مثبت و منفی این محصول برای سلامت انسان – در مواد.
خیارشور چه فواید و مضراتی برای انسان دارد؟
با توجه به سیم های نثر نثر خیار پرین برای شخص، نمی توان به طور واضح گفت. این غذاها حاوی مقدار زیادی سدیم هستند که برای بدن مضر است. در عین حال، خیارشور سبزیجات تخمیری است که برای روده مفید است.
مایا فلر، متخصص تغذیه تاکید می کند که میزان مواد مغذی موجود در خیارشور به نحوه تهیه آن بستگی دارد. علاوه بر این، او به برخی از خواص مفید و مضر چنین خیارهایی اشاره کرد.
اینها پروبیوتیک هستند. پروبیوتیک ها برای سلامت روده مهم هستند. و وضعیت روده به وضعیت کل ارگانیسم بستگی دارد. بنابراین، اضافه کردن خیار شور، به عنوان مثال، به هات داگ مفید است.
برای بینایی خوبه به لطف ویتامین A، خیار به حفظ بینایی شما کمک می کند.
سلامت استخوان آسیب دیده است. در عین حال، ویتامین K نیز باید مورد نیاز باشد که می تواند سطح پتاسیم را تنظیم کند.
آنها به اسپاسم عضلانی کمک می کنند. مطالعات نشان می دهد ورزشکارانی که به جای آب خیارشور می نوشند، کمتر دچار گرفتگی عضلات می شوند.
آنها حاوی مقدار زیادی مواد نگهدارنده هستند و مانند پروبیوتیک ها عمل نمی کنند. بهتر است خیار را به صورت سرد در فروشگاه انتخاب کنید. مسئله این است که آنهایی که به سادگی در قفسه ها قرار دارند معمولاً حاوی سرکه هستند که بیشتر خواص مفید خیارشور را برای روده ها از بین می برد.
ایجاد نفخ خوردن هر غذای شور می تواند منجر به چنین عواقبی شود. معمولاً نفخ بعد از کنسرو خیارهای فرآوری شده یا پس از خوردن زیاد خیارشور رخ می دهد.
سدیم بالایی دارند. یک وعده خیار شور حاوی تقریباً 313 میلی گرم سدیم است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.