پخت و پز با روغن آفتابگردان طبیعی نیست، اما نقطه دود کمتری نسبت به بسیاری از روغن های دیگر دارد و در دمای پایین تری می سوزد.
از آنجایی که روغن جانبی گرانتر است، EVOO خوب را برای غوطهور کردن و سس کردن آن ذخیره کنید و از روغن زیتون معمولی برای پخت و پز و پخت استفاده کنید.
روغن آووکادو: روغن آووکادو همان روغن های متیو مک کانهی است، فوق العاده همه کاره و خوب، خوشمزه. برخلاف بسیاری از روغنهایی که از دانهها فشرده میشوند، روغن آووکادو از همان خاصیت خامهای که گواکامول را میسازد، ساخته میشود.
این روغن برای سلامت قلب دارای خواص ضد التهابی است که به جلوگیری از آسیب شریانی، بیماری قلبی و فشار خون کمک می کند.
نحوه پخت و پز با روغن آووکادو: به دلیل دود بالا و طعم لذیذ، می توانید تقریباً هر چیزی را با روغن آووکادو درست کنید. مایونز خانگی با 2 زرده تخم مرغ، 2 قاشق غذاخوری آب لیمو، 1 فنجان روغن آووکادو و نمک درست کنید.
به این ترتیب می توانید قند و مواد نگهدارنده مصنوعی که منجر به چربی شکم می شوند را کنار بگذارید.گی (Ghee) شکلی از کره شفاف شده است که اخیراً با محبوبیت روزافزون رژیم های غذایی که لبنیات را حذف می کند، شناخته شده است.
پروتئین شیر از کره حذف شده است، بنابراین افرادی که به لبنیات حساسیت ندارند می توانند (معمولا) آن را مصرف کنند. این یک منبع عالی از ویتامین های محلول در چربی با طعم آجیلی شدیدتر از کره است.
از آنجایی که تقریباً به طور کامل از چربی تشکیل شده است، قیسی باید همچنان در حد اعتدال استفاده شود.طرز طبخ با آن: از روغن قیمه مانند کره استفاده کنید.
با نقطه دود بالا، از چندین جهت عالی عمل می کند! یکی دیگر از چیزهای خوب در مورد روغن زیتون این است که می توانید آن را در دمای اتاق بگذارید زیرا لبنیات وجود ندارد و این باعث می شود که آن را برای نان تست کاملاً پخش کنید.
یا سعی کنید یک ماهی تابه را چرب کنید، آن را به یک ماهی تابه سرخ شده اضافه کنید یا یک مالش مرغ درست کنید، تقریباً برای هر غذایی که درست می کنید می توان از آن استفاده کرد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.