زیتون پرورده فله از مواد غذایی قدیمی است و به عصر برنز باز می گردد. بر اساس دایره المعارف تاریخ جهانی، مردم از حداقل 5000 سال قبل از میلاد مسیح در خاورمیانه برای تولید روغن زیتون کشت می کردند.
از آنجا، کشت زیتون به بقیه نواحی مدیترانه و در نهایت به اروپا و سایر نقاط جهان گسترش یافت. از نظر تاریخی، زیتون بیشتر از غذا استفاده می شده است.
روغن زیتون برای حمام کردن، چراغ های روشنایی و حتی به عنوان دارو استفاده می شده است. آیا می دانستید استفاده از شاخه زیتون به عنوان نماد صلح به یونان باستان برمی گردد؟
زیتون (Olea Europaea) از نظر فنی یک میوه یا میوه ای است که در وسط آن یک هسته (یا گودال) وجود دارد. و در حالی که راههای سرگرمکننده زیادی برای خوردن آنها وجود دارد، نمیتوانیم توصیه کنیم که یکی از آنها را مستقیماً از درخت جدا کرده و در دهان خود بریزید.
Food Fact میگوید که اگرچه زیتون خام سمی نیست، اما بهطور استثنایی تلخ است و ممکن است شما را دچار معده درد کند. بنابراین، قبل از خوردن زیتون، باید آنها را درمان کرد.
از خشک کردن در آفتاب گرفته تا ترشی گرفته تا تخمیر، روش های مختلف نگهداری بخشی از آن چیزی است که ارقام مختلف زیتون را طعم منحصر به فرد می کند.
با این اوصاف، چند راه کلی وجود دارد که میتوانید تشخیص دهید که آیا زیتونهای شما خراب شدهاند یا خیر. اگر بوی عجیبی دادند یا مایعی که در آن ذخیره می کنید از بین رفته است، بهتر است از شر آنها خلاص شوید.
برای اینکه زیتون های خود را تازه و خوش طعم نگه دارید، باید آنها را در مکانی خنک و در حالی که در روغن یا آب نمک غوطه ور هستند نگهداری کنید.
این زیتون های بزرگ و بنفش تیره در خارج از سرزمین مادری خود یونان به خوبی شناخته شده اند. آنها برای شهری در منطقه ای که از آن آمده اند نامگذاری شده اند و تحت حمایت نام مبدا اتحادیه اروپا قرار دارند.
این بدان معناست که بسیاری از نقاط در سراسر جهان تنها در صورتی می توانند رقم کالاماتا را به عنوان “کالاماتا” بفروشند که واقعاً از آن منطقه آمده باشد. در غیر این صورت، زیتون معمولاً به عنوان کالامون (از طریق کمیسیون اتحادیه اروپا) فروخته می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.