قارچ صدفی پرورشی را با کلاهک کامل سفت و بافت یکنواخت انتخاب کنید. آنها باید تا زمان استفاده در یخچال نگهداری شوند، اما در حالت ایده آل ظرف یک هفته و تا قبل از استفاده آنها را نشویید یا تمیز نکنید.
نگهداری قارچ صدفی در یک کیسه کاغذی قهوه ای رنگ که قسمت بالایی آن باز است به جذب رطوبت و جلوگیری از خراب شدن آنها کمک می کند، برخلاف بسته بندی پلاستیکی محکم که رطوبت را به دام می اندازد.

از آنجایی که قارچ ها حدود 80 تا 90 درصد آب هستند، قارچ ها به خوبی یخ نمی زنند و وقتی یخ زدایی می شوند، نرم می شوند.
قارچ صدفی خوراکی ظریف هستند و باید به آرامی تمیز شوند. یا آنها را زیر آب روان قرار دهید تا هرگونه کثیفی از بین برود یا با یک حوله کاغذی مرطوب، کثیفی را پاک کنید.
پختن قارچ صدفی رنگی در آب با دمای بالا مانند جوشاندن و مایکروویو ممکن است باعث شود مواد مغذی محلول در آب آن (ویتامین های B، پتاسیم) در آب آشپزی خارج شود.
تفت دادن سریع روی حرارت زیاد، یا جوشاندن روی حرارت کم، مانند سوپ، روشهای ایدهآلی برای پخت و پز برای حفظ مواد مغذی هستند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.