مردی از قاشق یکبار مصرف ارزان در ساخت خانه اش استفاده کرد

یکی از راه‌های کاهش ضایعات ناشی از استفاده از پلاستیک‌ها،  می‌تواند تولید قاشق یکبار مصرف ارزان و چنگال سازگار با محیط‌ زیست باشد.

هدف از این کار تولید قاشق های زیست تخریب پذیر و ارزیابی بافت، فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوای پلی فنول کل آنها بود. قاشق ها از ترکیب مواد زیر ساخته شده اند: آب، انگور، ارزن پروسو، گندم، زانتان و روغن نخل در غلظت های مختلف.

نمونه ها در دمای 180 یا 240 درجه سانتیگراد پخته شده و تعدادی قاشق در دستگاه خشک کن میوه خشک شدند. با توجه به نتایج تجزیه و تحلیل، به نظر می رسد یک قاشق تهیه شده از مخلوط هر سه آرد و با افزودن زانتان مناسب ترین جایگزین برای کارد و چنگال پلاستیکی باشد.

قاشق

این قاشق دارای قدرت و فعالیت آنتی اکسیدانی بالایی بود. تأیید شد که استفاده از آرد انگور تأثیر مفیدی بر مشخصات تغذیه ای قاشق های زیست تخریب پذیر تولید شده آزمایشی دارد.پلاستیک ها مخلوطی از پلیمرهای آلی هستند که نقش مهمی در آلودگی محیط زیست در سراسر جهان دارند.

کلمات کلیدی: پلاستیک، قاشق های زیست تخریب پذیر، بافت، فعالیت آنتی اکسیدانی، پلی فنل ها
قابل اعتماد و متخصص:
1. مقدمه
در حال حاضر، پلاستیک موضوعی است که بسیار مورد بحث قرار گرفته است، زیرا استفاده و تولید آنها به طور مداوم در حال افزایش و انباشته شدن در محیطی است که صدها سال باقی مانده و نه تنها برای محیط زیست، بلکه برای انسان نیز خطرناک است.

به دلیل تأثیرات خارجی، محصولات پلاستیکی به میکروپلاستیک ها تجزیه می شوند و وارد دریا می شوند و در آنجا جانوران آبزی را به خطر می اندازند.

پلاستیک های یکبار مصرف به پرمصرف ترین مواد در زندگی روزمره اکثر خانواده ها تبدیل شده اند.

آنها به دلیل تطبیق پذیری، قیمت و وزن کم محبوبیت پیدا کردند. برای تولید آنها بیشتر از پلی پروپیلن ترموپلاستیک و پلی اتیلن با چگالی کم استفاده می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.