چای دوغزال سیاه باعث افزایش هوش در کودکان کم توان ذهنی می شود

چای یاس، مانند چای دوغزال سیاه چایی است که با عطر شکوفه های یاس دم کرده است. این چای محبوب ترین چای معطر در چین است. معمولاً با چای سبز درست می شود، اما از چای های سفید، اولانگ و سیاه نیز استفاده می شود.

روش تزریق بوی گل یاس به چای بسیار پر زحمت است و چندین روز طول می کشد. چای همراه با گل ها در یک اتاق مخصوص با رطوبت کنترل شده نگهداری می شود.

این کار در شب انجام می شود زیرا در آن هنگام شکوفه دادن گل های یاس است. این فرآیند در طول چندین شب تکرار می شود تا سطح مناسبی از عطر به دست آید.

ماسالا چای: چای ماسالا چای سیاه مخلوط با ادویه های سنتی هندی مانند هل، میخک، دارچین و زنجبیل است. معمولاً با جوشاندن آب و شیر همراه با چای و ادویه تهیه می شود و با شکر شیرین می شود.

چای

این محبوب ترین روش نوشیدن چای در هند است. با این حال، همیشه اینطور نبود. زمانی که چای برای اولین بار در هند کشت شد، نوشیدنی محبوب مردم محلی نبود.

از این رو، برخی از فروشندگان هندی شروع به افزودن آن به نوشیدنی محلی به نام «کادا» کردند که آب و شیر جوشانده شده با ادویه بود. چای ماسالا یا چای چای که در بریتانیا معروف است اینگونه متولد شد!

چای سیاه زنجبیل لیمو: سایر چای های طعم دار: دنیای چای طعم دار فقط به تخیل چای سازها محدود می شود.

برخی از نمونه‌های خلاقانه‌تر چای‌های طعم‌دار عبارتند از اکسیر الهی ما که ترکیبی از چای سبز و سفید با طعم لیچی و هلو است یا چای زنجبیل لیمویی ما که چای سیاه با آناناس خشک طبیعی، علف لیمو، تکه‌های زنجبیل، کالاندولا و آفتابگردان است.

علاوه بر موارد فوق، عرقیات گیاهی از گیاهان دیگر نیز گاهی اوقات به عنوان چای نامیده می شود، البته نه برای پاک کاران.

اصطلاح صحیح برای هر نوشیدنی غیر چای تیسان یا فقط دم کرده گیاهی است. به عنوان مثال می توان به بابونه، نعناع فلفلی، رویبوس و غیره اشاره کرد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.