کاربرد بادام درختی سنگی 1401 در درمان بیماری پوستی حاد

علاوه بر این، ژنوتیپ بادام درختی سنگی 1401 عامل اصلی تغییر ترکیب اسیدهای چرب، نسبت اسید اولئیک/لینولئیک و محتوای ترکیبات جزئی (اسکوالن و α-توکوفرول) است.

محتوای و ترکیب اسیدهای چرب تحت تأثیر منطقه رشد قرار گرفتند که نشان دهنده تأثیر متقابل معنی‌دار بین ژنوتیپ و محیط بود.

در نهایت، Yada و همکاران نشان دادند که رطوبت، چربی کل، اسیدهای چرب تک غیراشباع، فیبر غذایی و محتوای خاکستر بادام به طور قابل توجهی تحت تأثیر سال برداشت قرار گرفتند، اگرچه این جنبه به طور یکسان در ادبیات نشان داده نشد.

بادام

علاوه بر این، بسیاری از مطالعات دیگر به منظور بررسی استفاده از بادام برای تولید مواد غذایی فرآوری شده، مانند شیر بادام، شیر تخمیر شده بادام و رب بادام برای دسر، انجام شد که همگی به فواید سلامتی بادام و محصولات مرتبط اشاره می‌کنند.

در همان زمان، برای استفاده از محتوای فنلی بالای پوست بادام، مطالعات متعددی استفاده بالقوه از این محصول جانبی بلانچ بادام را به عنوان یک ماده جدید با هدف بهبود ارزیابی کردند. ارزش سلامتی غذاها.

Soler و همکاران تغییرات کربوهیدرات‌ها، پروتئین‌ها و اسیدهای آمینه آزاد را در طول رشد میوه بادام با در نظر گرفتن یک رقم گزارش کردند. Egea و همکاران 25 تغییرات محتوای کربوهیدرات و پروتئین را در طول رشد میوه در یک رقم بادام (Marta) تحت شرایط کم آبیاری بررسی کردند.

با این حال، این مطالعات بر روی ارقام بسیار کمی متمرکز شدند و نتایج آنها تا حدی متناقض بود. این امر می تواند به دلیل تفاوت در ارقام در نظر گرفته شده و همچنین شرایط مختلف زراعی و اقلیمی در مناطق رشد باشد.

در این چارچوب، هدف از این مطالعه تعیین تأثیر زمان برداشت و رقم بر ترکیب شیمیایی میوه بادام با در نظر گرفتن ده رقم مختلف که همگی در یک باغ رشد می‌کنند، بود.

دو زمان برداشت متفاوت در نظر گرفته شد. اولی مربوط به مرحله اولیه بلوغ بادام بود، زمانی که میوه هنوز نارس بود اما می توانست از قبل به عنوان محصول تازه مصرف شود، در حالی که زمان برداشت دوم مربوط به میوه های رسیده با پوسته خشک بود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.